Nora'nın Kitaplığı : KCBT 12. Blog Tur || Nora Roberts - The Cousin's O'Dywer Üçlemesi & Çekiliş

18 Temmuz 2014 Cuma

KCBT 12. Blog Tur || Nora Roberts - The Cousin's O'Dywer Üçlemesi & Çekiliş

1. Kara Cadı / Dark Witch


Serinin ilk kitabı Kara Cadı, başka bir ülkede yaşayan Iona'nın kuzenlerinin yanına taşınmasıyla başlıyor. Kara Cadı üçlüsü böylelikle tamamlanmış oluyor ve Cabhan adlı -tabiri caizse- kötü ruha karşı savaş başlıyor. Kara Cadı üyelerinin her biri bir hayvanla bağlantılı. Iona için de bu hayvan, atlar. 

Iona bir at çiftliğinde kendine iş buluyor ve patronu Boyle McGrath'a aşık oluyor. Aşkın gücü ve kanbağının yardımıyla Cabhan'ı yenecek güce sahip olabilecekler mi?

Satın almak için: Kitap Sihirbazı

2. Shadow Spell


Serimizin ikinci kitabı ise kuzenlerden şahinci olan Connor O'Dywer'ı ve diğer kuzenimiz Branna'nın en iyi arkadaşı hatta kanbağı dışında her anlamda kardeşi olan Meara Quinn'in aşkını ele alıyor. 
Şimdiye kadar birçok kadın Connor'ın yatağında bulundu, ama hiçbiri kalbine ulaşamadı. Meara hariç. Meara ise kendini bu aşka kaptırmaktan, Connor'la aralarında olan arkadaşlığı, daha fazlası için kaybetmekten korkuyordu.

Yurtdışı Çıkış Tarihi: 25 Mart 2014
Sayfa Sayısı: 319

Orjinal dilinde satın almak için: Amazon

3. Blood Magick


Serinin 3. ve son kitabı Blood Magick. Bu kitapta ise tahmin edebileceğimiz gibi diğer kuzen Branna O'Dywer ve Finbar Burke arasındaki eski zamanlara dayalı ilişki anlatılıyor. Branna; her konuda güçlü ve bildiğiniz kick-ass bir hatun. Hayatındaki her şey yerli yerinde ve olması gerektiği gibi. Bir şey hariç: Aşk. Fin'e karşı ördüğü duvarlar yıkılmaya başladığında, aşk da olması gerektiği yeri bulacak gibi görünüyor.

Yurtdışı Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2014
Sayfa Sayısı: 336

Orjinal dilinde satın almak için: Amazon

Çekiliş


a Rafflecopter giveaway

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder