Nora'nın Kitaplığı : Melek (Melek #1) Tanıtım & İnceleme

1 Temmuz 2013 Pazartesi

Melek (Melek #1) Tanıtım & İnceleme


   Willow diğer kızlardan farklı olduğunu biliyor ve bunun tek sebebi araba tamir etmekten hoşlanması değil.

   Willowun bir yeteneği var.

   Tek bir dokunuşla insanların geleceklerini görebiliyor, rüyalarına girebiliyor ve umutlarını, pişmanlıklarını bir kitap gibi okuyabiliyor. Bu gücü nereden aldığını ise kimse bilmiyor.

   Alex hariç.

   Gizemli, doğaüstü bir çekiciliğe sahip olan Alex, Willow'un sırrını biliyor ve onu durdurmak için yola çıkıyor. Willowun içindeki karanlık güçler, onu tehlikeli ve karşı konulmaz kılıyor.

   Alex şimdi can düşmanına âşık olmak üzere...


   İlk olarak kitabın etki bırakan ve sürükleyici bir tipte olduğunu kabul etmeliyim. Fantastik kitapları ne kadar saçma olursa olsun seviyorum :) Ama şöyle bir bakıldığında bu kitapta cidden şu melek konusunun Melekler Kilisesi'ne kimsenin karşı çıkamaması ya da ilgilenmemesi gibi saçma kısımları var. Tüm dünyaya bunu kabul ettirebilmeleri biraz saçma değil mi? Her neyse bunlar olumsuz düşüncelerimdi ama bu kadar. Bunun dışında etkileyici bir anlatımı var ve kitabı elinizden bırakmak istemiyorsunuz :D

  Kız karakterimizin 1.50 boyunda olması ve erkek karakterimizin 1.60 boyunda olması durumu çok şirin bir hale getiriyor. Anlamadığım kısımsa herkes Willow'un güzelliğinden bahsediyor ama lisede erkeklerin hiçbirinin bakmadığını söylüyor, biraz garip geldi. Sonuç olarak kitabı klasik fantastik young-adult türlerinden biri olarak görebilirsiniz. Ama merak ediyorsanız hiç beklemeyin hemen okuyun derim. Bir eksiği ya da zaman kaybı olarak düşünülecek bir kısmı yoktu. Koreli aşk dizilerine benzettim gidişatı biraz :D Güzeldi, tavsiye ederim.. L. A Weatherly'nin Melek serisi "Melek Ateş" adlı 2. kitap ile devam ediyor.

Sayfa Sayısı: 392    Baskı Yılı: 2011   Yayınevi: DEX  
  Puanım: 4   Yazar: L. A. Weatherly

 Serinin Diğer Kitapları:

Melek - Son Savaş (#3)

5 yorum :

  1. Merhaba.Sizin bloğunuzu #Paranormal Kitabını okuduktan sonra takip etmeye başladım.Aslında başlarda sadece Paranormal'in yorumu için girmiştim.Ama sonra o kadar kitabın arasında kendimi kaybettim.Bende sana benziyorum aslında.Beni bi book store'a balıklama atabilirsiniz.Kitaplara bayılıyorum.Ama okuyamadığım kitapları görünce gerçekten çoook üzülüyorum :(Alışveriş listemi size göre yaptım.Çok yararlı bi site sağolun :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten mi? Fikirlerime önem verilmesine mutlu oldum ^,^ Yararlı bulduğunuz icin teşekkür ederim :)

      Sil
    2. ^,^ Doğruları söyledim. :D Hergün sizin sitenize giriyorum.Okuduğum kitap yorumlarını bikaçkere daha okuyorum.Alışkanlık haline geldi galiba. :)

      Sil
    3. Çok teşekkür ederim çok mutlu oldum :) :**

      Sil