Nora'nın Kitaplığı : DEV Çekilişler Serisi #1 - 4 Kitap Hediyeli Kış Çekilişi!

9 Ocak 2017 Pazartesi

DEV Çekilişler Serisi #1 - 4 Kitap Hediyeli Kış Çekilişi!


Öncelikle herkese merhaba! Uzunca bir pasiflik döneminden sonra sahalara geri dönüyorum! (vol.2 oldu sanırım, veya 3 mü? Tamam tamam bunu 5. söyleyişim falan artık. )

Ödül ve Çekiliş Ayrıntıları
Özür mahiyetinde benden umudu kesen-kesmeyen biricik okurlarıma birkaç (aslında 10-20 tane) kitap hediye etmek istiyorum. 

Kitaplar çoğunlukla defosuz ve kesinlikle okunmamış olmakla beraber birkaç tanesi kargoda -veya depoda- az da olsa hırpalanmış. Bu nedenle listede bunları belirtmek için yanlarına (d) koyacağım. 

İlk çekilişte kazanan 2 kişiye listeden seçmiş olduğu 2 kitabı PTT Kargo aracılığıyla göndereceğim. Rastgele seçimde çıkan ismin şartları gerçekleştirip-gerçekleştirmediğini tekrar kontrol edeceğim ve sonrasında blogdaki çekilişe katıldığınız kutuda, şu an okuduğunuz blog postumda ve Facebook sayfamızda açıklayacağım.

Kargodan dolayı oluşan sorunlarda sorumluluk kabul edemeyeceğimi özellikle belirtmeliyim.

Kazandığınız Takdirde...
10 - 24 Ocak arasında sürecek olan çekilişin sonuçları 24 veya 25 Ocak'ta açıklamaya çalışacağım.  Kazananların ad, soyad,  kargonun rahatça bulabileceği bir açık adres, sorun çıktığı takdirde ulaşabileceği aktif bir telefon numarası ve son olarak da hangi 2 kitabı istediği bilgilerini eksiksiz bir şekilde bana E-posta veya Facebook yoluyla 29 Ocak'a kadar ulaştırmaları gerekiyor. Bu sürede kazanandan bir haber alamazsam asıl kazananlarla birlikte açıklayacağım yedek kazanandan bilgilerini istemek durumunda kalacağım.

Kitap Listesi


Son bir hatırlatma! 
Çekilişe katılmak için yapmak zorunda olduğunuz tek şart blogumu takip edip takipçi adınızı çekiliş kutusunda ilgili yere yazmaktır. Sonradan açılan çekiliş şartları zorunlu olmamakla birlikte kazanma şansınızı arttırmak için tamamlayabileceğiniz seçeneklerdir. Paylaşma seçenekleri ise günlük yenilenecektir ve her tekrarlayışınızda kazanma şansınızı biraz daha arttırmış olursunuz :) Her girişiniz kontrol edilecek ve bulunamayan isim/linkler silinecektir, bu yüzden bilgileri girerken hata yapmamaya özen gösterin. İyi şanslar!!

ÇEKİLİŞ
a Rafflecopter giveaway


14 yorum :

  1. http://crazydreamernora.blogspot.com.tr/2014/02/kuller-sehri-olumcul-oyuncaklar-2-tantm.html

    Uzun zamandır bu kadar akıcı yazılan bir inceleme okumamıştım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Görüşün için teşekkürler Melda! ^.^

      Sil
  2. http://crazydreamernora.blogspot.com.tr/2014/07/uyumsuz-divergent-film-yorumu-fragman.html

    Bu film için okuduğum, kendime en yakın yorum bu yazıda...

    YanıtlaSil
  3. Açıkcası şunu farkettim ki bir kitaba başlamadan önce Nora okumuş mu acaba yorumu ne diye buralarda gezindiğimi fark ettim :D o yüzden seçmem baya zor oldu ama son karar olarak Hush Hush serisini seçiyorum. Genellikle çok revaçta olan kitapları filmleri vs abartılıyor diye düşünür ve okumak istemezdim fakat 5 üzerinden 5 vermenle sanırım ben de artık okumalıyım moduna girmiştim o yüzden herşeyden önce teşekkürler beni hush hush ile tanıştıran insan olduğun için... :)

    http://crazydreamernora.blogspot.com.tr/2013/05/fslt-hush-hush1.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy Hush Hush demiş birileri!! Zamanında bana kitap okumayı sevdiren serilerden biri olduğu için birtanecik serimdir kendisi. Tanışmanıza vesile olduysam ne mutlu! ^,^

      Sil
  4. http://crazydreamernora.blogspot.com.tr/2015/01/tatl-seytan-sweet-trilogy-1-tantm.html?m=1

    Senin okuduğum ilk yazılarındandır kendisi canım ve ben de bu seriyi çok seviyorum eğer beğenmemiş olsaydın belki de yollarımız ayrılırdı :)) Bu arada söylemeden edemeyeceğim yazını okuyan cennetlik bir geliyosun sonra 40 yıl hasretlik :(( Gözler yollarda kaldı hep ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahah yorumun için teşekkürler öncelikle :D Ve evet maalesef bir süre hayatımın öbür yarısını yoluna koymak için blogdan ayrı kalmam gerekti, yine vize dönemlerimde çok ilgilenemeyebilirim tabii fakat bir daha bu kadar uzun bir ayrılık olmayacak söz veriyorum ^,^ Sahalara geri döndüm! ;)

      Sil
  5. Ayy söylemeyi unuttum bu arada benim de kitap blogum var müsait olduğun bir ara beklerm :)) birkitapolsam.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka bakacağım =)

      Sil
    2. Bu arada ben goodreads için yazıdığın adrese gittim ama hesap gizli gösteriyor arkadaş olarak eklemiyorum yani :((

      Sil
    3. Aa neden öyle oldu acaba diğer katılanlarda böyle bir sorun çıkmadı aslında :/ Ama sorun değil zaten çekilişin zorunlu şartlarından değil o ^-^

      Sil
  6. Delisi olduğum seriden kopmamak adına araştırma yapıyor iken senin blogunla tanıştım. Yaşasın ∞HushHush sevgisiii!! EN sevdiğim;

    http://crazydreamernora.blogspot.com.tr/2013/05/fslt-hush-hush1.html

    YanıtlaSil