Nora'nın Kitaplığı : Sonsuza Kadar (Eversea #2) - Tanıtım & İnceleme

3 Nisan 2015 Cuma

Sonsuza Kadar (Eversea #2) - Tanıtım & İnceleme


Hollywood yıldızı Jack Eversea, Carolina sahilindeki küçük kasabaya adım attığında, Keri Ann Butler'ın masum kalbine bir anda girmiş ve yedi ay sonra kasabadan ayrıldığında, geride kanayan bir yara bırakmıştı. 

Jack en yakınındakiler tarafından ihanete uğramış, aldatılmış ve tehdit edilmişti ve neredeyse kariyerinden olacaktı. Aynı zamanda, belki de hayatındaki tek "gerçek" şeyin de parmakları arasından kayıp gitmesine izin verdiğinin farkındaydı. 

Ama elleri bağlıydı; bunun olmasını engelleyememişti... En azından şimdiye kadar.

Şimdi Jack geri döndü ve gerçek aşkının kalbini kazanmaya kararlı.

Peki, ama Keri Ann'i, hem Jack'e hem de istediği her şeye, sonsuza kadar sahip olabileceğine inandırabilecek miydi?


Aşka Var mısın kitabının şok edici sonundan sonra, Sonsuza Kadar için çıldırıyor haldeydim. Tabii ki üzerinden zaman geçince biraz biraz unutmaya başlamıştım fakat Yabancı harika bir zamanda çıkardı bence, ne çok kısa ne çok uzun beklettiler. Ve kitap elime geçtiğinde bir süre kapağına hayran hayran baktım. Çok güzel değil mii :3

Ben birçok kişinin aksine kitabın ilk yarısını son yarısından daha çok sevdim. Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim, Keri Ann'i gerçekten çok güçlü buluyorum. Onun davranışları korkaklık veya naz değildi, gerçek bir kadında olması gereken, mantıklı kaygılardı. Yani tabii ki bu bir romantik kitap olduğu için hepimiz biliyoruz ki Jack, Keri Ann'e gerçekten aşık ve onu yüzüstü bırakmaz. Peki ya gerçek hayatta? Birine bu kadar güvenebilir misiniz? Yani diyeceğim o ki bu kitapta Keri Ann'i ve bütün çekincelerini haklı buldum. Ayrıca karakteri pek sevmesem de Jack'in onda ne bulduğunu herkes anlayabilir, ayrıca sanat konnusundaki yeteneği kesinlikle ona artı bir puan katıyor ;)

Ama benim favori karakterim: Kesinlikle Jazz! Zaten her zaman baş karakterin çılgın arkadaşını sevmesem olmaz, bir yanım eksik kalır -.- Ve ikinci favorim de Devon. Devon, kesinlikle hakkında birkaç kitap okumak istediğim bir karakter. İşte sevgili yazarlar, bana böyle eğlenceli karakterlerle gelin :D

Spoiler
Bunu söylemeden geçemeyeceğim, kesinlikle Jazz ile ilgili daha çok sahne olmasını beklerdim. Özellikle Keri Ann ve Jack ilişkisinde en büyük rolü olan kişilerdenken. En azından 4 yıl sonra kısmında bir-iki cümle söyleseydin ya, akıbeti ne oldu Jazz'ın? Gerçekten merak ediyordum halbuki :(

Bu kitapta en çok etkilendiğim şeylerden birincisi Keri Ann'in Ever Broken Sea adlı eseriydi. Zihnimde tamamen canlandıramasam da o kadar.. etkilendim ki. Aslında çoğunlukla verdiği isimden etkilendim. Ama dalga tasvirleri de her zaman ilgimi çekmiştir.

İkincisi şüphesiz Jack'in Günlüğü'ydü. Okurken kesinlikle çok farklı duygular hissettirdi. Sonsuza Kadar kitabının boş bir kitap olmadığını kanıtlayan kısımdı bence. Fazla yoruma gerek yok..

Üçüncüsü de Jack'in, sahibini arayan şişedeki bir mesaja benzetilmesiydi. Tabii ki kapağın anlamı buradan geldiği için etkilenmemem mümkün değildi. Jack'in kaplumbağalı kolyesini ve dövmesini saymıyorum  bile..
Spoiler Sonu

Ve bir güzel serinin daha sonuna geldik. Seriyi bitirenlerin yorumlarını da bekliyorum. Hoşça kalın!


Yazar: Natasha Boyd    Çeviri: Filiz Tülek  Yayınevi: Yabancı   Sayfa Sayısı: 384
Liste Fiyatı: 22 TL    GoodReads Puanı: 4,17



Yabancı Yayınları'na katkılarından dolayı teşekkürler...

4 yorum :

  1. İlk kitap pek beklentilerimi karşılamamıştı :/ Bunu okusam mı okumasam mı kararsızım doğrusu.Sonunda ne olmuştu ilk kitabın bu arada :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Karar senin :) İlk kitabın sonunda (1. kitap için spoiler), Audrey'nin hamile olduğu ortaya çıkmıştı ve Jack'le birlikte Butler Cove'dan gitmişlerdi.

      Sil
  2. merhaba :) ilk kitabi bitirdim ama 2 kitabi internette pdf olarak bulamadim yurt disinda oldugum icin nasil ulasacagimi bilmiyorum internete pdf ne zaman duser ya da duser mi biliyor musun?

    YanıtlaSil