Nora'nın Kitaplığı : Kitap Alışverişi #23 - Yeni Yeni Yepyeni!

30 Mart 2015 Pazartesi

Kitap Alışverişi #23 - Yeni Yeni Yepyeni!

Kitap Alışverişi #23 - Yeni Yeni Yepyeni! ile ilgili görsel sonucu

Merhaba arkadaşlar! Mart ayının kitap alışverişini paylaşma zamanı geldi! Aslında aylık değil alır almaz paylaşıyorum sizinle, fakat bu ay birikmesini bekledim çünkü çok bölük pörçük geldi kargolar.
Her neyse, sözü fazla uzatmadan kitaplara geçiyorum ^.^

1-2-3. Pertev Bey'in Üç Kızı-İki Kızı-Torunları

Bu seriyi edebiyat dersinde sınavını olacağımız için aldım. Çok isteksizce almıştım aslında fakat kitaplar elime ulaşınca bir an önce okuyasım geldi çünkü kapaklarına bayıldım! Yağlı boya resimleri, kabartmalı yazıları falan çok hoşuma gitti. Alırken kapağına hiç bakmamıştım -ilgisizliğin en üst boyutu, nasıl becerdiğimi sormayın...- Her neyse, çok iç karartıcı bir dönemi anlattığı için karamsar ve fazla realistik kitaplar olduğunu söyleyebilirim. Daha doğrusu sadece ilki hakkında konuşuyorum, çünkü henüz sadece onu okudum. Fakat beklediğimden akıcıydı, en azında ilk 20 sayfayı falan geçtikten sonra. Diğer kitapları henüz okumadım.

4-5. The 100 - 21. Gün

Elimde aslında The 100'ın normal kapağı vardı. Fakat dizi kapağını daha çok beğendiğim için kuzenimle takas ettim. Eh normal kapaklı kitabın yanında bir kitap daha vermem gerekti fakat olsun, benim için iyi bir takas sayılabilir.

The 100'ı henüz okumadım. 21. Gün çıktığında ise ikisini birlikte okuyup bir de dizi yorumu dahil birkaç ek post yapabilirim diye düşündüm. Go Kitap'a teşekkürlerimi gönderiyorum buradan. Ayrıca kitabın kapağına da bayıldım :3

6. Sonsuza Kadar

Aşka Var Mısın'ın ikinci kitabı Sonsuza Kadar için Yabancı Yayınaları'na teşekkür ediyorum. Gerçekten merakla bekliyordum, her ne kadar ilk kitabı biraz unutmuş olsam da. Ayrıca ilk kitabı gibi bunun da kapağı o kadar güzel ki! Yabancı Yayınları'nın orjinal kapak kullanmasına bayılıyorum. 21. Gün'den sonra sırada bu kitap var ^.^

7. Kaçınılmaz

İşte Yabancı'nın yeni kitaplarından biri! Ayrıca çok güzel de bir ayracı var :3 Buna ek olarak da kitabın çevirmeni paylaşımlarını severek takip ettiğim Kitab-ı Sevda blogunun sahibesi Merve Özcan! Kesinlikle harika yorumlar okudum kitapla ilgili ve inanılmaz merak ediyorum. Sonsuza Kadar'dan sonra Kaçınılmaz'ı okuyacağım.

8. İntikam Ateşi

Karşınızda bütün bu alışveriş postunu 2 hafta boyunca bekletme nedenim! Şahsen siparişi arkadaşımdan istemiştim ve ha verdi ha verecek sonra da geldi-gelmedi derken iki hafta beklettim bu paylaşımı yapmayı. Keşke bekletmeseymişim çünkü fotoğraftaki kitapların yarısını okudum bile :D Her neyse, İntikam Ateşi'ne gelecek olursak... Serinin diğer iki kitabıyla inanılmaz uyumsuz bir kapağı var fakat ben bu kitap için o kadar heyecanlıyım ki umrumda değil! Çok özledim Ateş Serisini :3

İşte bu kadar! Vay canına, bu ayki kitaplarımı okumak için o kadar sabırsızlanıyorum ki! Yarısını zaten okudum fakat okumadıklarım da var hâlâ. Arasından okuduklarınız var mı.? Mümkünse spoiler vermeden, (:D) ne düşündüğünüzü benimle paylaşır mısınız?

7 yorum :

  1. 21. Gün'ü ben de almak istiyoruum ya. Ilkini okudum sıra bunda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir an önce al :) İkincisi -bana kalırsa- ilkinden daha iyiydi ;)

      Sil
  2. Ben de tanriça serisini okuyorum suan ikinci kitap tanriçanin savasindayim süper bi seri hedes sen nasil biseysin ya senin icin yeraltinda yasanmaz mi ❤❤❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tanrıça serisini böyle beğeneni ilk defa gördüm :D Gerçi okuyanını fazla görmedim o yüzdendir belki ;)

      Sil
    2. Ciddi misin :) seri ilk ciktigi an meshur oldu o kadar konusuldu ki tavsiye ederim okumak istersen pisman olmazsin :)

      Sil
  3. Hayırlı olsun :D Ateş serisi candır ya <3 Ülkemizde hak ettiği kadar değer verilmiyor ya neyse...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler =) Ve kesinlikle haklısın...

      Sil