Nora'nın Kitaplığı : Yeni Instagram Hesabım!

23 Şubat 2015 Pazartesi

Yeni Instagram Hesabım!


Merhaba arkadaşlar! Teknoloji ilerliyor, yeni sosyal ağlar, paylaşım siteleri artıyor. Bloggerlar olarak biz de yeni okurlara ulaşmak veya var olan okurlarımızın ilgisini artırmak için bu siteleri bol bol kullanıyoruz tabii. 

Instagram olayına gelecek olursak, aslında benim kitaplarla ilgili paylaşım da yaptığım şahsi bir hesabım vardı zaten. Fakat orada kitap meselelerine yeterince ağırlık veremediğimi ve beni kitaplar için takip edenleri zorla şahsi hayatımı görmek zorunda bırakıyormuşum gibi olduğunu düşündüğüm için bloga özel yeni bir hesap açmaya karar verdim. 

Ve bu karar sonucu açtığım yeni hesabım karşınızda! Sık sık paylaşım yapmayı düşündüğüm bu hesabımda çoğunlukla "şu an okuduğum kitap" konusu altında paylaşımlar yapmayı düşünüyorum. Her başladığım kitabın altında ondan önce bitirdiğim kitaba dair kısa bir yorumum bulunacak. Bunlara dahil olarak etiketlendiğim etkinliklerin paylaşımını da yapacağım tabii ki.

Uzun lafın kısası, kitap paylaşımları yaptığım yeni bir Instagram hesabım var. Bilgisayardan ulaşabileceğiniz link:
Veya beni direk noraninkitapligi_blog adı ile bulabilirsiniz.

LÜTFEN BLOGUMUN ADINI KULLANAN BAŞKA HESAPLARLA KARIŞTIRMAYIN :)

Böyle bir başlık için gereksizce uzun yazdığımın farkındayım. Ama kısacık postlar paylaşmayı da sevmiyorum. Ne yapsak ki :D Her neyse, şimdilik benden bu kadar. Hoşçakalıın!


4 yorum :