Nora'nın Kitaplığı : Kitap Alışverişi #20 - İlk Tarihi Aşk Kitabım!

12 Ocak 2015 Pazartesi

Kitap Alışverişi #20 - İlk Tarihi Aşk Kitabım!

Kitap Alışverişi #20 - İlk Tarihi Aşk Kitabım! ile ilgili görsel sonucu

Merhaba merhaba merhaba herkese!! Vaaovv çok heyecanlıyıım! Çünkü hiç planda olmayan çok küçük bir kitap alışverişi yaptım ve önceki alışverişin uzun zaman boyunca yapacağım son alışveriş olacağını söylediğim için biraz suçluluk duysam da bunu görmezden gelerek halimden çok memnun olduğumu söyleyebilirim.

Dediğim gibi, bu olay kesinlikle plansız gerçekleşti. Babamla bir alışveriş merkezine gidelim dedik ve evden çıktık, gidip biraz takıldık, işimizi gücümüzü hallettik derken oradaki Ada Kitabevi'nin açık standını görünce bir uğrayalım dedik. Ona buna bakarken bir baktım Epsilon'un çoğu kitabı 11 TL! Bunların içerisinde genel olarak neredeyse bütün tarihi aşk kitapları ve Alacakaranlık Serisi de var :D Zaten bu aralar Kipa, Kiler tarzı marketlerde bile bir Epsilon fırsatı mutlaka oluyor, gidip bir göz atmanızı tavsiye ederim ;)

Ne zamandır tarihi-aşk türünü denemek istiyordum, gerçi ilk tercihim Düşler Krallığı idi fakat orada heyecandan -:(- bu iki kitabı elime aldım ve hangisiyle başlasam diye arada kaldım. Hangi kitabın daha çok önerildiğini unuttum ve babama sence hangisini alayım diye sordum. Önüne baktı, arkasına baktı, içine baktı, baktı da baktı ve Sır'ı seçti. Nedeni de benim sırrım olsun. -.-

Neyse işte o mu, bu mu derken bir bakmışım Sır kitaplığıma girmiş! Kitapla aramızda açıklanamaz bir çekim gücü oluştu, beş dakikada bir göz göze gelmeye başladık :D Aslında artık kitaplarımı bir listeye göre okuyorum (tabii, kesin uyarım ben de...) ama bir anlık boş anıma geldi ve içimdeki inanılmaz istekle Sır'a sarıldım. Sarıldım derken hunharca okumaya başladım. Ve pat! Bitirdim! Yorumum ise sınavlarım bitince gelecek gibi duruyor :) Hem bu süreçte kitabın üzerimde bıraktığı etki de yatışır ve daha objektif bir yorum yapabilirim.  

Kitabı okuyanlar varsa mutlaka yorumlarını bekliyorum. Spoiler'lı yorum yapanlar başında belirtirse sevinirim, okumayan arkadaşlar spoiler almasınlar :) Eh, o zaman kitap yorumunda görüşmek üzere diyorum, hoşça kalıın! ^,^

10 yorum :

  1. Ben de aynı yazarın Gelin ve Düğün'ünü almıştım geçen günlerde. Okuoku'da indirimdeydi bayadır, biter falan diye alayım artık dedim. :D Evet, hala okumadım. Taşlamayın beni. :D Fırsat olmadı falan filan ama çok merak ediyorum. Sır da beğenilen bir kitap. Yazarı seversem -ki severim gibi- onu da almak isterim ileride.. Ama sana şunu söyleyeyim. Tarihi aşk diyorsan, hele de yeni başlıyorsan JUDİTH MCNAUGHT der susarım. Bu işin bence kraliçesi, favori yazarlarımdan. Alışveriş listesi yazsa okurum o derece. :D Seni mimledim bu arada, güzel ve uzun olmayan bir mim. Yaparsan çok sevinirim. :)
    http://ortaboypopcorn.blogspot.com.tr/2015/01/mim-yazs-part-1-simdi-mevsimi.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle mim için teşekkürler, en kısa zamanda yapacağım :) Gelin hakkında birçok övgü duydum ben de, çoğu kişi kesinlikle okunmalı diyordu ama aldığım yerde görememiştim. Judith McNaught... Evet biliyorum, Düşler Krallığı bir elimde duruyorken neden Sır'ı aldığımı anlayamadım halbuki Düşler Krallığı'nın kapağını daha çok beğenmiştim :D Sır'ın serisini bitirdikten sonra kesinlikle Düşler Krallığı'na başlayacağım ;)

      Sil
    2. Bence de o an nasıl bir psikolojideydin de DK varken Sır'ı aldın bilemiyorum. :D Şaka bir yana, Sır da güzel diyorlar. Keyifle oku. :) Ama bitirince, Judith'e koş mutlaka! İstediğinle başla, nasılsa devamı gelecek. :) Günümüz de tarihi aşk da ayrı güzel! Rica ederim ayrıca, seviyorum mim yapmayı. :)

      Sil
  2. Sır'ı okumuştum ama o kadar uzun zaman oldu ki beğenip beğenmediğimi hatırlamıyorum :D Tarihi aşkların çoğunu okumaya başladığın zaman bırakmadan edemiyorsun zaten :D umarım sen de beğenmişsindir de daha fazla tarihi aşk girer kitaplığına :) Düşler Krallığını da oku muhakkak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet beğendim ve en yakın zamanda biraz daha almayı düşünüyorum :) Düşler Krallığı da bu seriden sonra okuyacağım ilk tarihi aşk olacak kesinlikle :))

      Sil
  3. Ve bir mim daha geliyor! İki ayrı mimde mimlemiş oldum seni böylece. :) Bu daha zor ama, baya uğraştım yaparken. Yine de güzel sorular var. Yaparsan çok sevinirim. :)
    http://ortaboypopcorn.blogspot.com.tr/2015/01/mim-yazs-part-2-high-school-musical.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vaov, peki, bunu yapmam biraz zaman alabilir... Teşekkürler :D

      Sil
    2. Fazla soru var ve biraz zorlu yani anlıyorum seni. :D Rica ederim. :)

      Sil
  4. Tarihi romans için mükemmel bir seçim yapmışsınız.Julia Garwood bu türün kraliçelerinden.Bu kitabı severseniz serinin diğer kitapları Fidye ve Aşk Seni de Vurur'u da okuyun.Gerçi Julie'nin bütün kitaplarını okuyun özellikle İskoçları tavsiye ederim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kitabı kesinlikle sevdim ve serinin devamını da hemen sepetime attım! Teşekkürlerr ^,^

      Sil