Nora'nın Kitaplığı : Nora'nın Kitaplığı'nda Yılbaşı Çekilişi!!

27 Aralık 2014 Cumartesi

Nora'nın Kitaplığı'nda Yılbaşı Çekilişi!!


Merhaba arkadaşlar! Birlikte kutladığımız 2. yeni yılı çekilişsiz bırakmak olmazdı. Göreniniz mutlaka olmuştur, birkaç haftadır blogumda devam etmekte olan bir anket var. Onun sonuçlarını da göz önüne alarak çekiliş kitaplarımızı seçtim. Toplam 5 kitaplık bir çekiliş yapacağım. Rafflecopter kullandığım için her kitabın çekilişi ayrı olacak, bu sayede isteyen istediği kitaba katılabilecek. Yapılması gerekenler çekiliş kısmında yazıyor zaten. Önemli noktalar:

*Çekilişle vereceğim kitaplar tamamen yenidir, defosuzdur.

*Kargoda oluşan sorunların sorumluluğu bana ait değildir. Kargo şirketi olarak PTT kullanılacaktır.

*Kargo ücreti bana (gönderene) aittir.

*Kazanan kişi, iletişim bilgilerini 2, en geç 3 gün içinde göndermelidir. Aksi taktirde kitabın çekilişi iptal olur.

*Herkesin değil fakat kazanan kişinin bütün şartları yerine getirip getirmediği kontrol edilecek ve eksiklik veya yanlışlık varsa yeni bir kazanan seçilecektir.

Çekilişler kitap tanıtımlarının altında bulunmaktadır. İyi şanslar ve mutlu yıllar! :)

1. Metres

Metres - Amanda Quick ile ilgili görsel sonucu

O, sadece metres olmayı planlamıştı, ancak beyefendinin başka planları vardı
Iphiginia Bright, halasına şantaj yapıldığını öğrendiğinde buna bir son vermeye karar verdi. Şantajcının, öldürdüğünü söylediği gizemli Masters Kontunun sevgilisi rolüne bürünecek ve sosyeteye girip şantajcıyı bulacaktı. Gerçekten de bir gecede sosyetenin en parlak çevrelerince kabul edildi ve kısa süre sonra bu oyuna hiç beklemediği biri de dahil oldu. Bir gece aniden, sevgilisini sahiplenmek üzere ışıltılı balo salonundan içeri giren Masters Kontu. Adam dedikleri kadar vardı. Kibirli, zeki, çok çekici Iphiginia elinde olmadan ona kapılıverdi. Kont bu oyunda genç kadına eşlik etmeyi kabul etse de onun da bazı planları vardı. Bu güzel, sahte sevgiliyi gerçekten sevgilisi
yapana dek uğraşacaktı.

Londranın görüp göreceği en çekici ve büyüleyici metres rolüne bürünen, amacı uğrunda gözü kara, güzeller güzeli bir genç kadının baş döndürücü hikayesi

Halasının bir şantajcının tuzağına düştüğünü öğrenen okul müdiresi Iphiginia Bright, aynı şantajcının kurbanı olan Masters Kontunun metresi rolünü oynamaya karar verir. Başarılı da olur. Ta ki öldüğünü sandığı, hayallerinin erkeği Kont Marcus Valerius Cloud, bir gün balo salonuna girip planlarını ve hayatını altüst edene kadar.

Amanda Quick, çeşitli takma adlarla kırk kadar roman yazmış ve New York Times çoksatan listelerinde her daim yer almış bir yazar. Amanda Quick romanları bugüne kadar 25 milyondan fazla sattı. O da pek tabii bir Artemis kadını.

Bu heyecan dolu, komik ve son derece duygusal hikaye diğer Quick efsanelerini aratmayacak. Quick, tarihi aşk romanları sevenlere bir solukta okunacak hikayeler yazmaya devam ediyor.
- Library Journal

Çekiliş
a Rafflecopter giveaway



2-Delilah
Delilah kitap ile ilgili görsel sonucu

Bu oyunun bedeli çok ağır olacak…

Mukaddes Topraklarda, İsrailoğulları ve Filistinliler acı bir anlaşmazlığa saplanmıştır.

Görünüşte yenilemez gibi duran düşman Samson, İsrailoğulları direnişinin sembolü olur ve hüküm süren Filistinliler onun gücünün sırrını öğrenemez. Onu alt edebilmenin tek yolu vardır: Delilah

Tutkulu, inatçı ve dikkatsiz Delilah, yaşadığı hayattan sıkılmıştır. Daha fazlasını istemektedir ve kendisine sunulan teklifin cazibesine kapılıp bir anlaşma yapar. Anlaşma Samson’u baştan çıkartıp kaleyi içten fethetmek üzerinedir.

Acaba Delilah oyunun sonunu getirebilecek mi yoksa zamanla öğreneceği şaşırtıcı gerçekler onu yolundan mı döndürecek?

Gelin bu zorlu görevinde Delilah’a eşlik edin ve en az Delilah kadar çekici olan bu romanın sizi baştan çıkarmasına izin verin.

Bu romanı karşı konulamaz buldum. Oldukça gerçeğe yakın karekterlerle ve sürükleyici anlatımıyla tarihe yeni bir soluk kazandırıyor. Herkesin okuyabileceği bir eser.
-Closer Dergisi-

Çekiliş
a Rafflecopter giveaway


3.Gece Geçen Gemiler

Gece Geçen Gemiler ile ilgili görsel sonucu

Zihninizin derinliklerinde biriken umutsuzluğu, bir yaşama amacına nasıl dönüştürürsünüz?
Bernardine. Yüreğine savrulan gözyaşlarının boğuculuğuna direnen Bernardine. Umudunu, yaşama dair her şeyini savaşa kurban edecek olan ve yaşam savaşına, tepesinden cennete baktığı bir hastanenin bahçesinde, karanlık koridorlarında, müşahede odalarında devam edecek olan Bernardine. Tepeden gördüğü körfeze gelen gemilerde umudunu, yaşamının geri kalanını bulmayı ümitle bekleyen, bekledikçe içinde büyüyen hastalığın, kurtuluşunun tek yolu olduğunu bilen Bernardine. Bernardine sizi duygular arasında bir serüvene ve umudun gücünü hissetmeye davet ediyor. Bu kitabı asla unutmayacaksınız

"Kalbinizi esir alacak sıra dışı bir aşk hikâyesi..."
-Boston Globe-

"Okurken, yanınızda sarılacağınız biri olmasını arzu edeceğiniz kadar gerçek bir dram; derin bir aşkın tanığı olamaya hazır mısınız?"
-Melissa McMagreth - The Shire Magazine-

"Ruh, pişmanlığın farkına vardığında ne olur?.. Yaşamınbu denli büyük bir umutsuzlukla sınanmasından doğan bir büyü var bu kitapta Ve büyücü bize hep aynı şeyi fısıldıyor: Umudunuza sahip çıkın."
-Roth Camnridge - London Reviewer of Literature-




4.Kuşlar Öterken

Kuşlar Öterken ile ilgili görsel sonucu

Her yalnızlık bir sürgündür.

Jake, yağmurun durmaksızın yağdığı, rüzgârın uğuldamasının kesilmediği eski bir çiftlikte köpeği ve koyunlarıyla birlikte yaşamaktadır. Ancak her gece koyunlarından biri saldırıya uğrar. Bunu yapan ormandaki tilkiler midir yoksa gizemli bir yabancı mı? Ayrıca, Jake'in kilometrelerce uzaktan ve yıllarca önceden gelen tekinsiz hikâyesi zamanla gün yüzüne çıkacak mıdır?

Kuşlar Öterken, gizemli geçmişi ve bugünü arasında sıkışıp kalan bir kadının hikâyesini anlatıyor. Asıl soru ise şu: Jake Whyte'ı kim ya da ne izliyor?

Londra'da doğup Avustralya'da büyüyen Evie Wyld, 2013'te Granta tarafından en iyi 20 genç yazar arasında gösterildi. Wyld, ikinci romanı Kuşlar Öterken'le prestijli ödüller kazandı. Aynı zamanda bir kitap tutkunu olan yazarın Londra'da küçük bir kitabevi var.


Çekiliş

a Rafflecopter giveaway


5.Gece Yarısı Külleri


Tutsak bir kadın. 
İntikam peşinde bir adam. 
Ve yok edilmesi gereken tehlikeli bir düşman 

Geceleyin Claire Roth kendi evinden kaçmaya çalışırken cehennemden gelmiş gibi görünen alevler ortaya çıkar. Sonra ateşlerin ve küllerin ortasında bir savaşçı belirir. Bu Andreas Reichendır, bir zamanlar Clairein tek aşkı olan adam şimdi onu tüketen intikam isteğiyle bir yabancıya dönüşmüştür. 

Çapraz ateşin ortasında kalan Claire, adamın vahşi öfkesinden kaçamaz ve Andreasın kanını da içmesiyle onun karanlık dünyasının bir parçası olur. 

Andreası, Soylu kardeşlerinin ölümünden sorumlu olan vampiri yok etmekten hiçbir şey alıkoyamayacaktır Hatta gerekirse, eski aşkını bu ölümcül görevde kullanacak kadar ileri gitmeye kararlıdır. Andreasın tehlikeli düşmanına kan bağıyla bağlı olan Claire ise bu arayışında ona yardımcı olurken, yolculukları derin ve davetsiz tutkularla daha da tehlikeli hale gelir. 

Av ile avcı arasındaki sınırlar belirsizleşirken, kör edici bir ihtiras aralarındaki ateşi daha da canlandıracaktır. 

Bu eşsiz seriye harika bir ekleme sizi daha fazlası için meraklandıracak. 
Fresh Fiction 

Bu seriye ilk kitaptan itibaren kapıldım ve her kitap bir öncekinden güzel! 
The Romance Readers Connection

Çekiliş

a Rafflecopter giveaway



52 yorum :

  1. Kuşlar Öterken için katıldım.
    Umarım becerebilmişimdir. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdi baktım ve evet, halletmişsin :D

      Sil
    2. katılmaya çalıştım bilmiyorum becerebildimmi ben inci akkuş

      Sil
    3. İsmini katılanlar arasında bulamadım İnci :/

      Sil
  2. katıldım sonuçlar ne zaman açıklanır acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 15 tatil başlangıcı, 23 Ocak tarihinde açıklanacak Zeynep :)

      Sil
  3. "kuşlar öterken" ve "gece geçen gemiler" kitaplarına katıldım.. hangisi çıkarsa artık :)

    YanıtlaSil
  4. lk defa katılıyorum, kuşlar öterken için katılmaya çalıştım inşallah yapabilmişimdir :))!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer şu an görünen "Elif" ismiyle denediysen katılmış görünmüyorsun, başka bir isim kullandıysan kontrol edebilirim katılıp katılmadığını ;)

      Sil
    2. Elif ismiyle katıldım facebook sayfanı falanda begendim katılabilmek için.
      umarıım şans yanımda oluur :)))

      Sil
    3. Elif Duman ve Elif Bayraktar var bu isimle katılan. Eğer bunlardan biriysen katılmışsın demektir Elif ;)

      Sil
  5. Yarışmaya "Gece Yarısı Külleri - Lara Adrian" ve "Metres - Amanda Quick" kitapları için katıldım umarım kazanırım

    YanıtlaSil
  6. Gece Yarısı Külleri ve Metres kitapları için katıldım.
    Mail: mi-_-sa@hotmail.com
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. katıldım mail; esra_2001b@hotmail.com hadi hayırlısı ^^

    YanıtlaSil
  8. Facebook kullanmamam çok kötü oldu, paylaşmadan da katılamıyor muyuz çekilişe? ühühü :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diğer seçenekleri yerine getirince de katılabiliyorsun sadece kazanma şartını artırmak için ne kadar çok seçeneği yerine getirirsen o kadar iyi :)

      Sil
  9. İlk defa katiliyorum umarim yapabilmisimdir :D

    YanıtlaSil
  10. Metres-Gece Geçen Gemiler-Kuşlar Öterken-Gece Yarısı Külleri için katıldım. E-mail: aysenurkuru865@gmail.com

    YanıtlaSil
  11. hepsine katıldım umarım yapabilmişimdir.
    canmart80@gmail.com

    YanıtlaSil
  12. Hepsi için katıldım ama becerip beceremediğim merak konusu:) Ayrıca kuşlar öterken isimli kitap için yaparken facebook adresini yanlışıkla twitter bölümüne yaptım kabul etti ama belirtmek istedim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam Merve ben o kısmı hallederim ;) Yaptıkların kabul edildiyse katılmışsın yarışmaya demektir zaten, becermişsin yani :D Bol şans!

      Sil
    2. teşekkürler:)) mail: mervebasdas@hotmail.com

      Sil
  13. Ben niye bu kadar geç görmüşüm burayı yahu! Kuşlar Öterken adına katıldım, ilginç bir kapak. Tabi pek beceremiyorum bu çekiliş olaylarını, umarım düzgün katılabilmişimdir. Ama çok iyi düşünmüşsün 5 ayrı kitap vermeyi. :)

    YanıtlaSil
  14. Bir şey sormak istiyorum... Ben normalde ilk katıldığımda 5 adımdan 3ünü yaptım ve 15/25 yazıyordu.Ancak şimdi baktığımdan facebook paylaşma link yapılmamış gösteriyor.Her yaptığım gün için artı hakmı oluyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle :) Her gün yapmak zorunda değilsin ama her paylaştığın gün için artı giriş hakkı kazanıyorsun =))

      Sil
  15. Katıldım, sanırım .d

    YanıtlaSil
  16. Son soru:) Facebook linkini her gün yaparsak artı hak kazanıyoruz ya peki her defasında facebookta paylaşmamız mı gerekiyor yoksa aynı link mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet hepsi farklı olmalı, çekiliş açıklandığında kazananın tüm paylaşımları kontrol edilecektir :)

      Sil
  17. Metres ve Gece Yarısı Külleri kitapları için katıldım.Herkese bol şans :))
    E-mail = nuriyekaymaz@hotmail.com

    YanıtlaSil
  18. Katıldım.
    Malim. munise_g@yahoo.com

    YanıtlaSil