Nora'nın Kitaplığı : Book Challenge Tag || Etkinlik

4 Ekim 2014 Cumartesi

Book Challenge Tag || Etkinlik

Kitap ile ilgili görsel sonucu

Merhaba arkadaşlar! Yeni bir kitap etkinliğiyle karşınızdayım. Bu etkinliğe beni davet eden Kristal Kitap'a çok teşekkür ediyorum :) Bu etkinlikte kitaplarla ilgili 6 soruya cevap vereceğim. Ama bu kadar etkinlikten sonra farklı sorulara aynı cevabı vermekten bıktım. O yüzden bu etkinlikte Fısıltı serisini hiçbir cevaba yazmayacağım. Siz zaten favori serim, kitap kapağım, karakterlerim vs.. olduğunu biliyorsunuz bu kitabın. (Bilmiyorsanız da şimdi öğrenmiş oldunuz :D)
O zaman hadi başlayalımm! ^^

1) İlk Hayranlığım: Mo'nun Gizemi - Gülten Dayıoğlu


Bu seriye sanırım 6. sınıfta falan başlamıştım ve beni çok etkilemişti. Eh, zamanında böyle yabancı fantastik macera kitaplarından haberim yoktu tabii. Aslında daha geçmişe, ilkokul hayatıma dönüp baktığımda, Karıncalar Savaşı, Yankılı Kayalar, Bir Küçük Osmancık Vardı gibi beni etkileyen çocuk kitapları olmuştur ama o zamanları hatırlamam pek mümkün değil çünkü kendimi bildim bileli okuyorum..

2) Favori Serim: The Iron Fey - Julie Kagawa

iron fey series ile ilgili görsel sonucu

Aslında çooook fazla favori serim var ama farklılık olsun diye son zamanlarda bayıldığım bu seriyi seçmek istedim. Aslında daha serinin bir buçuk kitabını okudum o yüzden sayılmayabilir belki ama benim seriye aşkım tüm kitaplara yeter :D

3) Favori Kitabım: Meleğin Düşüşü 


Nereden çıktı bilmiyorum ama son zamanlarda okuduklarımdan seçeyim diye düşündüm ve Meleğin Düşüşü de kesinlikle bu pozisyonu hak eden bir kitap bence.

4) Favori Erkek Karakterim: Travis Maddox


Sanırım Travis'i niye sevdiğimi açıklamama gerek yok. Bu arada, okumayanlar veya bilmeyenler için; Travis Maddox, Jamie McGuire'ın Tatlı Bela adlı kitabındaki başrolü kapan vazgeçilmez badboy'umuz ;)

5) Favori Bayan Karakterim: Alexandria Andros

fatih murat arsal iki mükemmel hata pdf ile ilgili görsel sonucu

Alex, beni kesinlikle en çok güçlü karakteriyle kendine bağladı. Sorunlarla başa çıkma şekli, ne istediğini bilen tavırları, cesareti, istediği şey uğruna harcadığı çaba vs.. Favori bayan karakterlerim çok uzun bir liste değil fakat Alex kesinlikle bu listenin başlarında olmayı hak ediyor.
(Söylememe gere var mı bilmiyorum, karakter resimleri temsilî, öylesine koydum yani :))

6) Favori Okuma Saatim: Gece ^^

night reading tumblr ile ilgili görsel sonucu

Aslında öyle favori okuma saatim diye bir şey yok. Şükürler olsun ki günde 24 saat kitap okuyabilme potansiyeline sahibim. Ama olacaksa gece olsun =)

Eh, geldik şimdi blog mimlemeye. Bu etkinlikte tamı tamına "20" tane blog etiketlemem gerekiyormuş. O yüzden hepsini kontrol edebileceğimi sanmıyorum. Yapanlar illaki çıkar sanırım :)

Mavi Kalem
Kalbi Kitapla Atan Çocuk
İkinci Harfi "İ"
Kitap Sara'yı
Büyülü Ayraç
Bidolukitap
Okumak İçin Doğdum
Bir Fanboy'un Günlüğü
Saklama Kabı
The Reading Lady
Orta Boy Popcorn
Kitap Aşığı
Kitap Sayfaları
Yorumbaz
Kitap Hayvanının Günlüğü
Agnes Wood
Vampirella'nın Güncesi
Obur Kitaplık
Geveze Kitap Kurdu
Renkli Kitap

İyi eğlenceleer! ^,^

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder