Nora'nın Kitaplığı : KCBT 14. Blog Tur || Anna Carey - Yazarın Diğer Kitapları

31 Ağustos 2014 Pazar

KCBT 14. Blog Tur || Anna Carey - Yazarın Diğer Kitapları

1. Sloane Sisters (Sloane Sisters #1)

Sloane Sisters (Sloane Sisters #1) ile ilgili görsel sonucu
Stil. Sabotaj. Kardeşlik.

Cate ve Andie Sloane'in Upper East Side'lı babası, Stella ve Lola Childs'ın İngiliz model annesiyle tanıştığında, kimse bu deniz aşırı ilişkinin uzun sürmesini beklemiyordu. Ama sonra ebeveynleri ortaya bir evlilik bombası attı ve görünüşe göre Cate, Andie, Stella ve Lola kocaman mutlu bir aile olacaklar. Eh, en azından kocaman. 

Gossip Girl ve The Brady Lunch karışımı, büyük şehirler ve lüks yaşamla ilgili, hayat dolu, komedi ve kardeş rekabeti ile dolu olan bu kitap, yeni serilere tekmeyi basabilecek nitelikte.

Yurtdışı Çıkış Tarihi: 28 Nisan 2009
Sayfa Sayısı: 208
Tür: Chick-Lit, YA, Realistic Fiction

Orjinal dilinde satın almak için: Amazon

2. Survival Of The Fiercest (Sloane Sisters #2)

Sloane Sisters (Sloane Sisters #1) ile ilgili görsel sonucu
Stil. Sabotaj. Kardeşlik.

Survival of the Fiercest'te Cate, Lola, Andie ve Stella geri döndü. Artık resmen kardeşler. Upper East Sidelı Cate ve Andie Sloane'ın babası, Londralı Stella ve Lola Childs'ın annesiyle evlendi, ve şimdi "gerçek anlamda" kardeş rekabeti başlayabilir. Özellikle Childs kardeşlerin Ashton Prep'e, yani Manhattan'da Sloane'lerin hüküm sürdüğü ortaokula, pençelerini geçirmeye çalışmaya başladığı andan itibaren.

Gossip Girl, The Clique ve The Sisterhood of  Traveling Pants gibi çok satan serilerin yapımcısı Alloy-Entertainment'tan, genç kızların okumaya bayılacağı mizah, hayat ve gösterişli bir yaşamla dolu bir seri karşınızda!

Yurtdışı Çıkış Tarihi: 6 Ekim 2009
Sayfa Sayısı: 240
Tür: Chick-Lit, YA, Realistic Fiction

Orjinal dilinde satın almak için: Amazon

3. Blackbird (Blackbird İkilisi #1)

Blackbird book ile ilgili görsel sonucu

Bu hileli, ikinci ağızdan anlatılan, nefes kesici, kedi-fare gerilimli yolculuk, günümüz Los Angeles'ında hafıza kaybı yaşayan, gizemli ve korkunç bir saldırgan tarafından takip edilen bir kızın peşinde..

Bir kız tren raylarında uyanır ve bir tren üzerine doğru yüksek hızla gelmektedir. Tepki vermek için sadece saniyeleri vardır, anında aşağı doğru eğilir ve tren hızla üzerinden geçer. Kız adını, nerede olduğunu ve oraya nasıl geldiğini hatılamıyordur. Sadece sağ bileğinde, altına harfler ve sayılar işlenmiş, bir kutunun içinde duran siyah bir kuş dövmesi vardır: FNV02198. Kızın gerçek anlamda bildiği tek şey vardır: Birileri onu öldürmeye çalışıyordur.

Kaçışı boyunca, kim olduğunu ve eskiden olduğu kıza ne olduğunu çözmeye çalışır. Hiçbir şey ve hiçkimse göründüğü gibi değildir. Ama gerçek, hayal ettiğinden çok daha rahatsız edicidir.

Labirent Serisi, Code Name Verity ile buluşuyor, Blackbird; acımasız, aksiyon ve şaşırtıcı hilelerle dolu.

Yurtdışında Beklenen Çıkış Tarihi: 16 Eylül 2014
Sayfa Sayısı: 256
Tür: YA, Gizen, Gerilim, Fantastik, Romantik, Bilim Kurgu

Orjinal dilinde satın almak için: Amazon

4. Deadfall (Blackbird İkilisi #2)

20860316

Yazarın şu an yazdığı kitap ise Blackbird serisinin 2. kitabı. Yurtdışında 2015 yılında yayınlanması bekleniyor fakat henüz çıkış ayı belli değil. 

Bir de bildiğiniz gibi yazarımızın bir Eve serisi var. Serinin tanıtımını 1 Eylül'de Bidolukitap blogunda bulabilirsiniz :) Hoşçakalıın!


3 yorum :

  1. Merhaba :) Ben Kitap Dedikodu'ndan Merve. Chocolate Books etkinliğine seni mimledim. Linkten ulaşabilirsin :)
    http://kitapdedikodusu.blogspot.com.tr/2014/09/etkinlik-chocolate-books.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Merve! En kısa zamanda bakacağım ;)

      Sil