Nora'nın Kitaplığı : Yıldız Çarpması - Tanıtım & İnceleme || Dex Partisi #2

8 Mayıs 2014 Perşembe

Yıldız Çarpması - Tanıtım & İnceleme || Dex Partisi #2


Kısmet mi, kötü karma mı?

Agresif, ukala, kafayı burçlara takmış olan Christy Marlowe nasıl olur da astronomiyi astrolojiye tercih eden Bene aşık olabilir?

Kader onları bir plastik cerrahın muayenehanesinde bir araya getiriyor. İkisi de acı dolu anıları hatırlatan, artık istemedikleri dövmeleri sildirmek için oradalar. Benin, Christynin hapisteki eski erkek arkadaşının adaşı olması kötü bir işaret olabilir mi? Öyle bile olsa, kendi deyimiyle mutluluktan galaksiler arası uçuşa geçen kalbine söz geçirmek Christy için kolay değil. 

Christynin saplantılı eski erkek arkadaşı hapisten çıkınca Ben telaşa kapılır; Christy ise Benin buz mavisi gözlerinin derinlerinde yatan hüznü çözmeye çalışmaktadır. Ancak geçmişe sünger çekmek o kadar da kolay değildir. 

Söyledikleri yalanlar ayaklarına dolanınca Christy ve Benin romantik komedisi alt üst olur.


Ben en iyisi direk konuya gireyim. Beklediğim bu değildi. Muhteşem bir şey beklemesem de bu sıkıcı dönemde eğlenceli olur diye başlamıştım kitaba. Ama kitap boyunca sıkıldıkça sıkıldım. Karakterler, çocuksu seviyede bir olay örgüsü, saçma davranışlar... Karakterler derken kız karakterin ukala ve çocukça davranışları ve erkek karakterin pısırık halinden bahsediyorum. Öldürdüler beni.

Kitapta tek beğendiğim kısmı spoiler vermeden söyleyecek olursam, sonuydu. Ve bu kadar. Son 5-6 ayın en kısa yorumuyla karşınızdayım.

Tabii ben bu yorumu bu kadar bırakma niyetinde değilim. Neden 1-2 haftadır ortalarda olmadığımı açıklayacağım. İlk olarak kısa süreli bir gezimiz vardı ve kitabı hiç okuyamadım. Sonra da sınavlar başlayınca kitabı bitirsem de yorumu erteledikçe erteledim. Bloga doğru düzgün bakamadığım için şimdi ne okuyorum kısmını falan da değiştiremedim. Zaten değişecek bir şey yoktu yeni bir kitaba başlamadım ama bunun yerine Wattpad'deki ergen kitaplarını okuyup gülüyorum şu aralar. Yeni bir kitaba başlamak için de sınavların bitmesini bekledim. İkinci sınavlarımın sonuncusu da yarın, bana şans dileyin! :) Ayrıca blogla ilgilenemediğim için hepinizden çok çok özür diliyorum, hoşçakalııın!!! :)


Satın almak için: Kitap Sihirbazı

Puanım: 2  GoodReads Puanı: 3,3
Sayfa Sayısı: 280   Yazar: Mark Schreiber   Yayınevi: Dex


1 yorum :