Nora'nın Kitaplığı : Asla Başkasını Sevme - Tanıtım & İnceleme

14 Mayıs 2014 Çarşamba

Asla Başkasını Sevme - Tanıtım & İnceleme

Louis ile Felix'in güçlü aşkları, her şeye rağmen mutlu olmalarına yetecek miydi?.. Felix, annesine rağmen Louis ile birlikte olmaya cesaret edememiş ama kader onları birbirlerine muhtaç hale getirmişti. Şimdi Felix'in başına gelenlerden sonra, Lady Atherton yumuşayacak ve bu aşka saygı gösterecek miydi?..

Uzun yıllardır pek çok takma isimle onlarca muhteşem aşk öyküsü yazan Susanna Dubot, ilk defa tüm eserlerinin kendi gerçek adıyla yayınlanmasına izin verdi. Asla Başkasını Sevme, pek çok aşk romanı arasında, kendisine film çekilme başarısı da yakalayan, yazarın ilk ve en önemli romanıdır.
Kısacık ama güzel bir aşk hikayesiydi. Şeker gibiydi, hemen bitti ama tadı kaldı. Böyle bir kurgu 800 sayfalık roman da yapılabilirdi ve yine de bu akıcılığı korurdu diye düşünüyorum. Kitap 19. yüzyılda geçen, sınıf ayrımlarına, savaş sonrası travmalara, istenmeyen evliliklere karşı koyan, kalbinizi ısıtacak güçlü bir aşkı ve sımsıkı bir bağı konu alıyor. 

Gün içinde bir boşluğunuzda okuyabileceğiniz, en fazla 1 saatinizi alacak bir kitap. Yetişkinlerin daha çok beğeneceğini düşünsem de her yaşa hitap ediyor bence. Türün severlerine tavsiye edebilirim. Ayrıca kapağı da çok hoş bence, Altın Bilek Yayınları'na kocaman teşekkürler ^,^
Puanım: 4  GoodReads Puanı: 3,4

Sayfa Sayısı: 80   Yazar: Susanna Dubot   Yayınevi: Altın Bilek




7 yorum :

  1. Pabucumun ajanı ve amatörleri okursan yorum yapar mısın ? :)

    YanıtlaSil
  2. Blogıma bakarsan çok sevinirim Nora (:
    http://kagitkesigii.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mesaj attım Bayan Perest ^^

      Sil
    2. Bende attım :)

      Sil
    3. sonunda kuşatma ve fırtına sürgün saraydan hikayeler çıktı ama incecik bir kitap olmasına ragmen saraydan hikayeler pahalı geldi bana 300-400 sayfalık kitaplara veriyoruz o parayı

      Sil
    4. Artık kitaplara zam geldi, 300-400 sayfalık yabancı bir kitabı bilindik yayınevlerinde 15 tl'ye bulmak neredeyse imkansız :/ Ama seni haklı buluyorum bu konuda..

      Sil