Nora'nın Kitaplığı : Kitap Alışverişim #12 - Ve Kargonun Getirdikleri

6 Mart 2014 Perşembe

Kitap Alışverişim #12 - Ve Kargonun Getirdikleri


Merhaba arkadaşlar! Bugün size en son alışverişimden ve kargonun getirdiklerinden bahsedeceğim. Aslında biriksin diye biraz erteledim bazı kitapları, yorumlarını paylaştıklarım bile oldu.


1. Bana Dokunma

Bu kitabın yorumunu daha önce paylaşmıştım blogumda, ve orada da bahsettiğim gibi kitabı çok merak ettiğim için hemen e-book formatından okumuştum. Tabii ki sonra hemen siparişini de verdim. Sonunda elime ulaştı. Mutluyum~

2. Umut Bıçağı

Yeni tur kitabımız Umut Bıçağı, (ya da orjinal ismiyle The Knife Of Never Letting Go) 55 farklı edisyonu olan ve 5'ten fazla ödül almış distopya, bilim kurgu, fantastik karışımı bir kitap. Daha doğrusu üçlemenin ilk kitabı. Film hakları da alınmış serinin. Ben de yeni başladım, bakalım nasıl bir kitap çıkacak :)

3. Bir Sır Saklı İçimde

Bu kitap hakkında milyonlarca kez bahsettim, çoğunuz ne düşündüğümü ezberlemişsinizdir artık. Olsun, görmeyenler için tekrar tekrar söyleyebilirim yine de :D Bu kitabı 8-9 aydır bekliyordum (Kapağıyla ilk görüşte aşk yaşadığım kitaplardan birisi) ve klasik arka kapak okumama alışkanlığımdan dolayı konusu, teması falan hiçbir şey bilmiyordum. Kitabı okudum ve çok şaşırttı beni. Devamını yorumumda da yazmıştım zaten. İncelemek isteyenler için: Bir Sır Saklı İçimde Kitap Yorumum (tık)

4. Boğulan Kız

Hala şokundan çıkamadığım bir çekilişten kazandım Boğulan Kız'ı. Birçoğunuz kapağını ne kadar sevdiğimi ve bu kitabı ne kadar merak ettiğimi biliyorsunuzdur. Daha çıkmadan önce de istiyordum bu kitabı ama bazı nedenlerden dolayı son siparişimde almamıştım. Bu yüzden şu an çok mutluyum. Kitap Sahili ve Optimum Kitap'a çok teşekkürler :)

5. Delilah

Şok! Boğulan Kız'la birlikte gelince yaşadığım duygu. Beklemediğim bir sürpriz oldu, çok şaşırdım. Sanırım şu an Optimum Kitap'ın kampanyası bu, çünkü kitap sihirbazında da yapılan her siparişte sürpriz bir kitap hediye ediliyordu. Neyse, üzümü ye bağını sorma :D Aslında okumam gereken bu kadar kitap varken ve pek de benim tarzım olmadığı için bu kitabı okuyabileceğimi sanmıyorum. Ama farklı bir tür olarak da okumak istiyorum bir yandan. Fakat baktım olmuyor, takas yapabilir veya çekilişle birilerine verebilirim.


Aslında gelecek birkaç kitabımla bu alışverişi birleştirmek istiyordum ama baktım biraz geç gelecek ve bazı kitaplarım yeni olmaktan çıkıyor en iyisi yeni gelecek kitapları bir dahaki alışverişimle birleştireyim diye düşündüm. Bir dahaki paylaşımımda görüşmek üzere, hoşçakalıın! :)

3 yorum :

  1. Ben aöylemeseydim alamazdın boğulan kızı asdfggjdjdsga Şaka yaptım :D Hayırlı olsun :)

    YanıtlaSil
  2. Bloguma beklerim :) http://kitapdelisidizz.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil