Nora'nın Kitaplığı : Kitap Alışverişim #10 - Mini Alışveriş

10 Şubat 2014 Pazartesi

Kitap Alışverişim #10 - Mini Alışveriş


Siz de farketmişsinizdir ki bu alışverişi taa Mabet turundan önce yapmıştım. Ve taa o zamandan beri bloga koymayı erteliyordum. Şu an koymanın yine fazla bir anlamı olmadı ama yeni siparişlerim gelmeden önce aradan çıkartayım bunu diye düşündüm.

Mabet kitabını tur için almıştım. Ocak oratalarındaydı sanırım bu alışveriş. Seni Sana Bırakamazdım'ı da almamın özel bir amacı yok. Bir ara Ömer Sevinçgül bizim okula gelecekti, bunun için hocalar elinizde en az iki kitabı bulunsun dediler. Bir kitabı -taa 6. sınıftan falan kalma- evde vardı zaten, ben de gidip öylesine bir kitabını daha aldım. Çok amaçsız bir seçim oldu ama maalesef ki okumayı düşünmüyorum zaten :D Takas için falan isteyen olursa da direk verebilirim yani.

İşte bu alışveriş de böyle kısacık minnacık bir şeydi :D Ayrıca çok da eskiydi. Ama 1-2 güne kalmaz koccaman bir alışveriş yayınlayacağım. Kitap alışverişi postlarımı sevenler takipte kalsın :) Peki siz bu aralar hiç alışveriş yaptınız mı? Yaptıysanız hangi kitapları aldınız? Başkalarının kitap alışverişlerini okumak çok hoşuma gidiyor, eğer sizde yakınlarda bir alışveriş yaptıysanız yorum bırakmadan geçmeyin :)

8 yorum :

  1. 16 kitaplık bir alışveriş yaptım.Aldığım kitaplar;kemikler şehri,araf,bir geyşanın anıları,elit,yakut kırmızı,pucca günlük 1,final,serseri,yürüyen ölüler,yürüyen ölüler isyan,umutsuz,melez,sen gittiğinde,sevgilimden son mektup,batsın bu dünya vee kitap aşığının beğenmesi üzerine aldığım kitap Gelin.Fazla kitap aldım ama yaşadığım şehirde hiç okuduğum türde kitap satan yer yok.Düşün D&R bile yok ://

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten mi! Büyük eksiklik, en yakın zamanda kesinlikle açılmalı. Ayrıca alışverişine bayıldım! Batsın Bu Dünya hariç hepsi bildiğim veya hakkında biraz bilgi sahibi olduğum kitaplar. Gerçekten çok hoşuma gitti, güle güle okursun umarım :)

      Sil
    2. saftirik gregin günlüğü batsın bu dünya :) Evet umarım açılır :// Siirt'te yaşıyorum :(((

      Sil
    3. Hımm Saftrik miydi o :D

      Sil
  2. bnde bugun mini bir alisveris yaptim ipucu, olumun fisiltisi, buyu dukkani(cok ovduler onuda aldim guzel kitaba benziyo )tukenis,karanligin buyusu bide suzanna colinsin gregor serisinin 1.ve 2. kitabinı aldim umarim guzeldir:) buarada blogu yeni kesfettim gercekten cok begendim takipteyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Saydığın kitaplardan bir tek gregor serisini biliyorum, hiç ara vermeden hızlıca okununca etkisinde bırakan bir seri :) Sanırım Sherlock Holmes okumayı seviyorsun :D Ve Tükeniş de Uyanış Serisi'nin 2. kitabı diye gördüm, ilkini okudun mu, seriyi merak ettim şimdi, hiç görmemiştim. Karanlığın Büyüsü de bir serinin ikinci kitabıymış, çocuk kitabı sanırım. O nasıl bir seri? Belki kardeşime düşünebilirim :)

      Sil
    2. evt sherloch holmes okumayi seviyorum:) serinin birinci kitabini okudum gueldi cok cocuk itabi diyemem ama cizgi seriden uyarlandigi icin oyle gorulebiliyo:)

      Sil
    3. Baktığım sitelerde çocuk kitabı bölümünde olduğunu gördüğüm için öyle demiştim, ben de kitabı bilmiyorum yani :D

      Sil