Nora'nın Kitaplığı : 2014'te Kitap Hayatımla İlgili Planlarım

1 Ocak 2014 Çarşamba

2014'te Kitap Hayatımla İlgili Planlarım




Yılbaşıyla birlikte, blogumu açalı 7-8 ay geçmiş oldu. Şöyle geriye dönüp bir bakınca zaman su gibi akıp geçmiş resmen. Bu yıl yaz aylarında özellikle 1-2 günde bir kitap bitiriyordum. Sonra okul araya girince bu süre uzadı tabii ki. Yeni yılda ise ilk hedefim doğal olarak, bu seneden daha fazla kitap okumak.

Blogla ilgili hedeflerim ise; ilk olarak tasarımını özelleştirmek. Resim düzenleme programlarını en ince ayrıntısına kadar öğrenmekle başlayacak tabii bu hedefi gerçekleştirme aşamaları. Bir diğer hedefim ise, her gün olmasada bu seneden daha sık paylaşım yapmak olacak. Ve daha ayrıntı şeyleri de. Mesela okumak istediğim kitaplar, kitaplığımda çürümeye yüz tutmuş kitaplar, takas ettiğim veya hediye ettiğim kitaplar, okuma listelerim vs.

Ayrıca 2014'te bir blog turuna da katılmayı istiyorum, ama bunu zaman gösterecek tabii ki. Ve daha çok çekiliş yapmayı düşünüyorum. Bu yıl yeni ve farklı çekilişler için zaman bulamamıştım ama umarım 2014'te blogla ilgilenecek çok daha fazla zamanım olur. Bunların dışında kitaplar hakkında farklı bilgiler, kitap-filmleri ve alıntılar gibi paylaşımları da artırmak istiyorum.

Okurlarım olarak sizlerle çok eğlenceli bir 8 ay geçirdim 2013'te. Ve 2014'te de hiç ara vermeden blogda paylaşım yapmaya devam edeceğim. Ve tüm bunların yanında film-anime gibi hoşuma giden diğer şeylere de blogumda daha çok yer vermeyi düşünüyorum.

Herkese mutlu, eğlenceli ve tabii ki bol kitaplı güzel bir yıl dilerim. Yeni yılınız kutlu olsuunn!!! :)

8 yorum :

  1. seninde yeni yılın kutlu olsuun! biz her zaman TEAMnora <3

    YanıtlaSil
  2. Yeni yılın gönlüne göre geçer umarım! *.*

    YanıtlaSil
  3. merhaba nora tanrıça tanrıçanın savası tanrıçanın mirası bu kitapları okudun mu ya da okumayı düşünüyor musun kitaplar hakkında neler biliyosun paylasırsan sevinirim dikkatimi cekti bu seri

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bugün seriyle ilgili bir paylaşım yaparım :)

      Sil
    2. çok teşekkürler canım :)

      Sil
    3. http://crazydreamernora.blogspot.com/2014/01/tanrca-serisi-aimee-carter-bilgilendirme.html Yunan mitolojisi ile ilgili kadınlara hitap eden bir macera serisi. Linke tıklayarak bakabilirsin

      Sil