Nora'nın Kitaplığı : Kitap Alışverişim #7 - No Fantastic!

15 Kasım 2013 Cuma

Kitap Alışverişim #7 - No Fantastic!


Merhaba arkadaşlar, bu yayını görenler "Daha dün alışveriş paylaşmıştı!" diyebilir ama emin olun, ben de sizin kadar şaşkınım. Bugün son derslere doğru "Şöyle zevkine bir kitapçıya mı uğrasam" diye düşündüm. Hani sınavlar da yeni bitti, kendimce böyle kutlamış olurum diye. Sonra aldım bir arkadaşımı gittik, ne zamandır istediğim kitaplardan aldım. Ayrıca alışverişin ismine de şöyle bir değineyim; aldığım kitaplar arasında ilk defa fantastik bir kitap yok, ama Kaiken'den emin değilim, yine de böyle kalsın dedim :)Yani bu kitapların bir hikayesi yok ama yine de kısaca sayıyım:

Köpek Düşleri: Aynı yazarın "Kitap Hırsızı" adlı kitabını okumuştum  ve üslubu çok hoşuma gitmişti. Hani böyle bir kitabı okumanız uzun sürer ama sonunda "Vay be! Ne kitaptı ama.." dersiniz ya, ben de onu yaşamıştım. Sonra yazarın bu kitabını da görünce ilgimi çekmişti, alınacaklar listeme koymuştum. Orada görünce de "Zamanı gelmişti" diye düşündüm ve aldım.

Ateşböceği Yolu - Ateşböceğinin Şarkısı: Herkesin çook çok övdüğü Kristin Hannah kitaplarının tadına ben de şöyle bir bakıyım demiştim. Aslında Kış Bahçesi'ni istiyordum ama almışken de seri olanı alıyım diye düşündüm.

Sevgilimden Son Mektup: Jojo Moyes'un Türkiye'de fazlasıyla tutulan "Senden Önce Ben" kitabını okumuştum. Gelenek devam etsin diye bu kitabı da almadan olmaz diye düşündüm. Ve aldım. Bu kadar :D

Kaiken: Gerek konusuyla, gerekse yorumlarla beni meraka sürükleyen bir kitap oldu. Haftalarca bestseller listelerinden inmediğini de görmüştüm fakat zaman bulup alamamıştım. Bu aralar hep aynı tipte kitaplar okuyorum diye düşünüp, bu kitabı da aldım :)

Ve bu ani alışverişimde böylece son buldu. Ve şu an kitaplığımda böyle alışverişler sağolsun 10 kitap falan birikti, sıralarını bekliyorlar. Ben de yorumlarınızı bekliyorum, hoşçakalııınn !

2 yorum :