Nora'nın Kitaplığı : Kitap Sihirbazı İndirimleri !!

10 Ekim 2013 Perşembe

Kitap Sihirbazı İndirimleri !!

Şu an Kitap Sihirbazında  var olan indirimlerden bazılarını size aktaracağım:

Aspendos ve Nemesis Yayınları'nın bazı kitaplarında %60 indirim,
Can Yayınları %40,
Feniks Kitap %40,
Pegasus %35,
Optimum %35,
Ephesus %36

Şahsen ben %30'un altındaki indirimleri önemsemiyorum ama oraya kadar olanlardan saymaya devam edeyim:

Arkadya %30,
Koridor %31,
Destek %30 indirimde.

Bunun dışındaki yayınlar genel olarak %20 küsür indirimdeler.  Epsilon, Artemis ve Everest Yayınları'ndan birçok kitap ise kelepire düşmüş. Hoşunuza giden olabilir bir göz atmanızı tavsiye ederim ;)

6 yorum :

  1. selam!! yanlış hatırlamıyosam twitter hesabın vardı. ben bulmuştum ama kaybettim yazarsan çok sevinirim.Bu arada bayramın kutlu olsun. Sonunda bol bol kitap okuyabileceğiz ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. https://twitter.com/DreamerNora fakat twitter hesabını fazla güncelleyemiyorum aslında, ayrıca senin de bayramın kutlu olsun teşekkürler :)

      Sil
  2. Peki güvenilir olduğunu düşünüyor musun ? Yani ben sadece kitapyurdun dan alışveriş yapıyorum ve böyle indirimleri kaçırmak çok üzücü :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yani guvenilirlik acisindan sinu diyebilirim ki keinlikle paranizi alip siparisinizi getirmeme gibi bir durum olmadi bildigim kadariyla fakat bazi konilarda guvenilir degil mesela ek puan verme ve bu puanlardan siparis ettiginiz kitaplari getirme. Bu konuda bana 60.000 puan borclari var mesela. Bir de islerine gelmeyen mesajlari cevaplamiyorlar. Ama siparis konusunda guvenilir bir site :)

      Sil