Nora'nın Kitaplığı : Patch'in Nora'ya mektubu | Ekstra Sahne

26 Ağustos 2013 Pazartesi

Patch'in Nora'ya mektubu | Ekstra Sahne


   Meleğim,

    Bu mektubu hiç bir zaman okumak zorunda kalmaman en büyük umudum. Vee bu mektubu sana ancak tüylerim yanıp, cehenneme zincirlendiğim zaman ya da Blakely’i beni öldürecek kadar güçlü bir kara büyü bulursa vereceğini biliyor.İkimizin türü arasında savaş şiddetlendiği için bizi gelecekte neyin beklediğini bilmiyorum. Seni ve planımızı düşündüğümde kendimi umutsuz bir acı içerisinde buluyorum. Hayatımda hiç bir şeyin yoluna konmasını bu kadar çok istememiştim.


    Bu dünyayı terk etmeden önce sana karşı neler hissettiğimi bilmeni istiyorum. O Değişim Yeminini etmeden önce benim için neysen şimdide öylesin. Sen benimsin. Her zaman benim. Senin gücünü , cesaretini ve nazik ruhunu seviyorum.Bedenini de seviyorum. Senin kadar hiç kimse benim için seksi ve bu kadar mükemmel olmamıştır. Seninleyken bir amacım var. Sevip tapacağım ve koruyacağım birisi var. 


    Geçmişimdeki sırlar aklını kurcalıyor, biliyorum. Ve bana güvenip o sırların ne olduğunu sormaman , bana olan inancın daha iyi bir adam olmamı sağlıyor. Seni aramızda söylenmemiş bir şeyler bırakıp terk etmek istemiyorum. Sana daha önce cennetten bir insan kızına aşık olduğum için düştüğümü , onunla olmak için her şeyi riske attığımı söylemiştim.


    O sözleri yaptıklarımı haklı çıkarmak için söylemiştim. Ama onlar doğru değildi. Gerçek olan baş meleklere ,onların yaptıklarına karşı inancımı yitirmiştim ve onların kurallarını bozmak istedim. O insan kızı kullanarak eski yaşantımı bırakmak istedim ve bu seçtiğim yol , yeni macera beni sana yönlendirdi. Kadere inanıyorum , meleğim. Yaptığım her seçimin beni sana yakınlaştırdığına inanıyorum. Seni çok uzun süre aradım. Cennetten düşmek , senin aşkına düşmek yanında bir hiç.


    Bu savaşı kazanman için ne gerekiyorsa yapacağım. Nephillim’ler gelebilirler ama senin Kara El’in yeminden özgür kalıp , güvende olacağından emin olacağım. Canımdan olsam bile bu benim öncelikli görevim olacak. Bunu okumanın seni sinirlendireceğinden şüpheleniyorum. Beni affetmen belki zor olacak. Sana bunun sonunda birlikte olacağımızı söylemiştim, ve belki bu yeminimi bozuyorum. Ama bu mektubu yazarken bile bütün olayları arkamızda bırakıp yeniden seni görmek için bütün yolları deneyeceğim. Umarım bir yol bulurum.


    Ama seçim senin ya da benim yaşamım arasında olursa , seni seçerim. Her zaman seni.


    Bütün aşkımla ,
 
    Patch.



Çeviri: Ön Okumalar


Serinin Kitapları:

1. Fısıltı (Hush Hush)
2. Çığlık (Crescendo)
3. Sessizlik (Silence)
4. Final (Finale)

18 yorum :

  1. Bu serinin hangi kitabında yazılıydı?

    YanıtlaSil
  2. bir kilo patch ver abi bu nasıl bir şeydir

    YanıtlaSil
  3. bir kitap daha çıkacak mı lütfennnnnn çıksınnnnn

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayir maalesef. Seri 4 kitaptan olusuyor :/

      Sil
  4. Herkese bi Patch lazım bencee <3

    YanıtlaSil
  5. bu bölüm hangi kitapta? Orijinal olarak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitaplarda yer almıyor, bonus sahne bu :)

      Sil
    2. yanıtladığınız için teşekkür ederim.

      Sil
  6. Yaaa Patch ya abi bu Patch nasıl bir varlıktır böyle hem taş hem güçlü hem romantik falan.Bence herkese bir Patch gerek. Oyum Patch'e! Hem birde ya bu serinin devamını getirsin ya.Bu kadar okuma var hem fanların hepsi devam istiyor.Ben olsam getirirdim.

    YanıtlaSil
  7. Bu bolum hic bir kitaplarda yer almıyor değil mi ? Sadece Türkiye ye özel değil ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Final kitabının özel edisyonlarında var fakat sadece yurt dışında malesef.

      Sil
  8. Ben 4 serisinide okudum ama final kitabında scott ölüyordu patch de kurtuluyordu hatta 3 yıl sonra vee gavinle evleniyordu

    YanıtlaSil
  9. Ben 4 serisini okudum ama final kitabında scott ölüyordu patch de kurtuluyordu hatta vee gavinle evleniyordu

    YanıtlaSil