Nora'nın Kitaplığı : Becca Fitzpatrick (Fısıltı Serisi Yazarı) 'in Yeni Serisi: Black Ice

26 Ağustos 2013 Pazartesi

Becca Fitzpatrick (Fısıltı Serisi Yazarı) 'in Yeni Serisi: Black Ice


   Fısıltı’nın film olacağını yeni duyurmuşken , Becca serinin hayranlarının merakını giderek bir iki bilgiyi bizlerle paylaştı. Buna oyuncu seçimleri, senarist ve yeni serisi Black Ice’da dahil. Evet , Becca arayı fazla uzatmadan yepyeni bir seriye yelken açıyor.

Black Ice , Becca’nın 2014 gibi raflara düşmesini planladığı yeni bir serisi. Yazarın söylediğine göre kızlara adını haykırtacak bir erkek karakter geliyormuş. Fakat bu karakter Patch’den daha farklı , daha kötü çocuk tipinde olacakmış.Ayrıca serinin üç kitaptan oluşması planlanıyorken , yine (Fısıltı gibi) YA (Genç – Yetişkin) türünde bir kurguya sahip.
” Black Ice , Wyoming dağları arasında geçen psikolojik bir macera. On yedi yaşındaki Britt Pfeiffer Teton Dağına yolculuk yapmak için hazırlanmışken , devamlı düşüncelerinde dolaşan eski sevgilisininde kendisine bu yolculukta katılmasını beklemiyordur. Tam Britt , Clavin’e duygularını anlatacakken beklenmedik bir kar fırtınası yüzünden sığınacak bir yer aramak zorunda kalırlar. İki kişinin kaldığı bir kabin bulup oraya sığınan Britt’i hoş olmayan bir sürpriz beklemektedir , bu iki adam da onu tutsak almıştır. Britt hayatına karşılık bu adamları dağdan çıkarmaya çalışır. Fırtınaya karşı yol alırlarken Britt tek yapması gereken şeyin Calvin onu bulana kadar hayata kalmak olduğunun farkındadır. Ardı ardına bulduğu ipuçları onu çözülmemiş cinayetlere yönlendirirken Britt katilin yeni hedefinin kendisi olduğunu keşfeder. ”
    Fantastikten çok romantik bir macera olması planlanan seride paranormal olaylarda yok değilmiş.   Yazar ise şaşırtıcı sonlar , şok edici olayların geleceği konusunda okuyuculara söz veriyor.

Kaynak: Ön Okumalar Ve Fazlası 

Serinin Kitapları:

1. Fısıltı (Hush Hush)
2. Çığlık (Crescendo)
3. Sessizlik (Silence)
4. Final (Finale)

4 yorum :