Nora'nın Kitaplığı : Alıntı-Bilgi İstekleri Ve Yapılacak Yenilikler

13 Temmuz 2013 Cumartesi

Alıntı-Bilgi İstekleri Ve Yapılacak Yenilikler

   Arkadaşlar, eğer okuduğunuz kitaplarla ilgili kafanızda soru işaretleri kaldıysa ya da gördüğünüz bir kitap hakkında bilgi (kitabı, yayıncılığı, konusu vs..) isterseniz herhangi bir paylaşımın altına yorum yapmanız yeterli olacaktır. Ve bildiğiniz gibi paylaşımları yaparken önce kitabın arka kapağındaki bilgi kısmını sonra yorumumu yazıyorum. Yani alıntılara yer vermiyorum. Ama olur da bir kitaptan -paylaştığım ya da paylaşmadığım- alıntı isterseniz yine söylediğim gibi yorum yapmanız yeterli olur. O gün ya da en geç sonraki gün Ana Sayfada veya paylaştığım bir kitapsa yorumumun devamında bulabilirsiniz. Eğer çok fazla alıntı isteği olursa Üst Sekmelerden bir sayfayı da alıntılara ayırmayı düşünüyorum :)


   Bunun dışında yine herhangi bir istek olursa yine bana bildirebilirsiniz. Ayrıca artık kitaplara GoodReads puanını da yazacağım. Ama bildiğiniz gibi puanlar sürekli oynuyor. Denk gelirsem belki ama çok güncel olacağı konusunda söz veremem. Ayrıca zaten puanlarda fazla bir oynama olacağını düşünmüyorum.. :)

9 yorum :

  1. Ben bloga yardımı olacağını düşündüğüm bir kaç düşünceyi paylaşmak istiyorum. Örneğin biz de okuduğumuz ve burada yayınlanan kitaplara bu blogda puan verebiliriz veya tavsiye edilen kitaplar bölmesi gibi bir yer yapılabilir biliyorum çok konuştum ama bu blogu çok seviyorum ve gelişmesini istiyorum son olarak da yan kısımda yazarların yeni çıkacak kitapları hakkında neler düşündüğünü yayınlayabilirsiniz :) Bu bloga bayılıyorum umarım kısa süre içerisinde baya büyük bir blog olur. Bir de sorum var. Goodreads nedir ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk olarak, okurların puanlama yapması için bir ek yapmıştım, ama şu an çalışmıyor ve nedenini bilmiyorum :( Ayrıca tavsiyeler için teşekkürler, Nazlı. Blogu övdüğün için de :) Goodreads'i Imdb'nin kitap versiyonu gibi düşünebilirsin..

      Sil
  2. Rica ederim , ikisi için de :)

    YanıtlaSil
  3. Rules of Attraction -Perfect Chemistry- diye bir kitap buldum ama Türkiye'de var mı yok mu bir türlü emin olamadım :/ Bir bakabilir misin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Perfect Chemistry serisinin 2. kitabı oluyor Rules Of Attraction ve filmi de var. Serinin 1. kitabı (Perfect Chemistry) Kusursuz Kİmya adıyla Artemis yayınları tarafından çıkarıldı. Diğer kitapları ise Türkiye'ye daha gelmedi.. :)

      Sil
    2. Senin klavyen ne güzel şeyler diyo öyle, çok sağol ya :D Valla sabahtan beri arıyodum süper oldu :)

      Sil
  4. Bu blog'u yeni keşfettim ve çok hoşuma gitti doğrusu <3 Kitap zevkimiz nerdeyse aynı =) Ama bloglda muhabbet edebileceğimiz bi sekme olsa daha iyi olabilir mesela merak ettiğimiz bir konu olduğunda böyle yorumlarla uğraşmaz da ordan sorarız, sevdiğimiz kitaplarla ilgili vs muhabbet ederiz hoş olabilir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://crazydreamernora.blogspot.com/2013/07/yenilikler-cbox-mesaj-kutusu.html görüşünü değerlendirdim, linke tıklayarak yapılan yeniliğe göz atabilirsin :)

      Sil